Evves place

Alla inlägg den 26 september 2012

Av Evelina - 26 september 2012 16:36

* På att mitt paket från UK ska komma till mig, mina roooosa stövlar :D


* På att det ska bli fredagd så jag får flytta till mitt alldeles eget hus!!


* På att klockan ska bli 18 så det blir dressyrträning!


* På solksken, det regnar ute, jättemycket! Hela världen är jätteblöt!


Den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Tur det kommer lite gott på utdelning hela tiden till mig ;)


Har haft en bra föreläsning om genusteorier och feministiska teorier i skolan idag. Väldigt spännande. För mig har feminism alltid varit kvinnor som försöker vara lite manligare, tala om för världen att de är lite bättre än männen och vägrar raka sig under armarna. Jag tycker mest att det har varit jättelarvigt och inte tyckt att det är något av intresse för mig att lära mig mer om. Vem vill ha hår under armarna liksom?

Men det var visst mycket mer än så ;) Man lär sig rätt mycket på min utbildning, även om det allt inte är lika spännande just på föreläsningen, så inser man allt eftersom att det finns nog trots allt en mening med att jag ska veta vad Marx menade med kritiken mot det kapitalistiska samhället och varför de sociala strukturerna ser ut som de gör idag.


Har varit duktig och faktiskt påbörjat tentaplugget idag. Fast det är svårt med pluggdisciplinen när man sitter vid google och letar efter varför Weber tyckte som han gjorde när lättläsliga soffannonser på blocket bara är en knapptryckning iväg! Men jag tillåter mig pausar lite då och då (rätt ofta) så att det blir lite mer uthärdligt. För det är lättast i efterhand förstå varför man ska lära sig tråkiga grejer. Alltså gäller det ju att ta sig till den punkten att man inser att det var värt besväret.


Men nu har jag inte tid att sitta här längre! Den berömda Chai-latten med vanilj är slut och hästen måste borstas och fixas inför träningen!


Så hej svejs lingongrejs!


 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards