Evves place

Alla inlägg den 18 september 2012

Av Evelina - 18 september 2012 21:28

Idag har vart en riktig pluggedag. Men det blir så när man insisterar på att inte glo på arbeten förrän dagen innan de ska lämnas in. Vi kan ju låtsas som att ursäkten heter jag jobbar bäst under press. Det låter bra ominte annat! Om det blev bra eller inte vet jag inte heller. Bad Kitty läsa det och se vad hon tyckte, hon hade läst första stycket, sedan orkade hon inte längre. Säger ju kanske lite om hur fantastiskt intressant läsning vi har just nu. Och då var detta ändå inte ett arbete om de döa och begravna 100-åringarna ;) Kan ju säg som så att just nu känns målet med utbildningen vääääääldigt långt bort! Så just nu är det lite trögt med läsandet, ungefär ALLT är roligare än att det.


Jag till och med städar. Och diskar. Och plockar in disken efter. Viker tvätt, sorterar den i högar. Ingen som såg mig skulle tro att det var jag! Kitty tror nog knappt det är sant. En dag hade jag till och med dammsugit ;) Haha, hon undrade om jag inte gjort något annat än städat på hela fm, men riktigt så illa var det faktiskt inte. Jag hade nog läst några sidor om Marx, eller Durkheim, eller Weber också. Det var så spännande att jag minns inte riktigt ;)


Idag har jag jobbat. Ja, utöver de där 7 timmarna jag la på att skriva klart arbtet som jag inte vet om det blev bra ;) Det var roligare att jobba! Har sålt fisk. Känns konstigt, jag som inte är så glad för fisk. De ser väldigt fina ut när de ligger där i disken. Vill man att de ska se lite piggare ut så sprayar man lite vatten på dem. Det var väldigt lugnt med kunder, så jag läste lite i fiskboken under tiden. Visste ni att en lax kan bli 1,5 meter lång och väga nästan 50 kg? Haha, tur man inte brukar möta sådana när man badar!! Eller varför inte en tonfisk på 5 meter. Jag tror man hade kännt sig rätt liten! På tal om stora fiskar är jag fortfarande väldigt avundsjuk på Kitty som har vart på Sea World och tittat på Willy. Jag tror bestämt att jag ska önska mig en valsafari i julklapp. Undrar om det finns någon med valgaranti?! Onödigt och betala dyra pengar för att åka ut med en båt frysa häcken av sig om man ändå inte får se någon =P Kanske lika bra och ta Sea World istället, Florida, mmm, låter bra, jag behöver nog inte frysa! Kanske kunde man ansöka om det som tjänsteresa? Säkert vore det jättebra om personalen hade fått se en riktig Willy ;D Det är ballt med stora fiskar.


Blomman vilar sig i form. Igår var det ett träigt pass, usch. Motivationen var nog inte så hög som jag trodde. Men det kan ju inte alltid gå bra, man får vara nöjd med att det gör det ibland..... Motivationen är säkert tillbaka imorn igen. Var medbjuden till Hbg för att kolla dressyrträning idag och imorn. Tror det var en tysk tränare. Men det var jobb och plugg ivägen. Hela livet handlar ju inte om hästar, så jag fick tacka nej. Kanske kommer det ett nytt tillfälle :)


I stallet finns 4 små kattungar och en stor. Fiffi ÄÄÄÄÄÄLSKAR katterna! Inte så att hon jagar de eller skrämmer de. Eller kattungarna tycker blotta åsynen av Fiffi är läskig, men det kan ju inte Fiffi hjälpa. De är dessutom helt galet nyfikna och kan bara inte låta bli att springa runt henne ändå. Så fort jag släpper ut henne så verkligen rusar hon iväg och letar efter sin kisebäbisar. Haha, hon önskar sig nog en kise i födelsedagspresent. Eller en Border Collie. Men där blir det stopp! Ingen Border Collie i den här familjen. Hon får nöja sig med Tindra. Just nu är hon helnöjd eftersom hon har Tindra att leka med på heltid, men det kommer ju en dag då det kommer ändras. Iofs troligtvis inte än på ett tag. Tur jag städar bra så jag får bo kvar ett tag till ;P


Till helgen kommer Mor och Far och hälsar på. Vi skulle ut och äta och fira våra passerade födelsedagar. Tindra fyller 1 år på lördagen, men hon får stanna hemma och nöja sig med kulor som vanligt. Säkerligen får hon någon fin present av sin matte också. Kanske en Amerikansk Cocker Spaniel, det vet jag att hon vill ha!   


Nu ska alla dogsen på kvällsrunda. Eftersom det inte är lämpligt att de går själva så får ju jag vackert följa med. Haha, det är en galen syn. En högfärdig springer spaniel, en BC som konstant kampar med kopplet och en rabiat Fiffihund som antingen hänger i samma koppel som BC:n eller i pälskragen runt halsen på den. Därefter kommer jag med rutiga pyjamasbyxor och gröna gummistövlar. Lugnt, jag bjuder på det. Orka bry sig liksom, det är ju mörkt   


Här är bullarna, det blev mumsiga som bara den! Det var 3 till, men jag hann inte ta någon bild förrän de redan var uppätna    De ser ovanligt färgglada ut för att vara bakade av mig och K måste jag säg ;P

 


Fiffi och Fiffis kiisungar <3

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards