Evves place

Alla inlägg den 23 september 2012

Av Evelina - 23 september 2012 13:49

Chai-latte verkar vara den nya "innedrickan". Man hör talas om det lite både här och där och har läst om det på lite bloggar. Så när jag sprang på en burk med Chail-lattepulver med vaniljsmak igår tänkte jag att jag nog måste prova. Och hjälp vad gott!!! Hon i affären rekomenderade att man blandade ut pulvret i mjölk istället för vatten för att det inte skulle bli så blaskigt, så jag gjorde det, röd mjölk, med bara en skvätt vatten i. Och herre min skapare, det här är nog det godaste jag någonsin druckit!!!! Mums säger jag bara! PROVA!


Varm dricka nu till vintern är ju ett måste, så det blev ett te också, med hallon/maräng-smak. Har inte provat det än, men det luktar helt himmelskt gott, hoppas det smakar som det luktar!


Bästa mamman och pappan var ju här igår. Hade en riktigt härlig dag, först en runda nerom centrum, haha, första gången jag var där och ändå har jag bott här nästan en månad ;) Men det såg bra ut, köpte förutom teèt och Chai-latten en ny vit fleecetröja, en t-shirt och en pikè. Det är lite roligt att ha ett liv där man kan klä sig i något annat än bara arbetskläder eller hästkläder hela tiden. Roligare än jag trodde faktiskt! Har några saker som jag tycker mig behöva, men har ingen brådska med att hitta det utan tar det när det kommer. Är trött på att göra impulsköp som sedan bara hänger och tar upp dyrbar plats i gardroben. Det är tillräckligt att man ska lyckas få in de kläder man använder utan att där ska behöva hänga sådant som inte gillas. Har snöat in på att jag behöver gummistövlar. Och det verkar ju väldigt tråkigt att bara köpa ett par helt vanliga tråkiga gröna Tretornstövlar. Nä, blää, jag vill ha Hunterstövlar i någon ball färg som man blir glad av att se på! Så just nu överlägger jag med mig själv om jag ska unna mig själv ett par sådana, eller om jag ska vara ekonomisk student och köpa de tråkgröna som kostar ungefär 1/3 av de roliga. Mmm, den som lever får se, jag återkommer med hur det gick när jag besämt mig!


När hela familjen, utom Tim som inte var med, shoppat loss ordentligt så åkte vi hem och fikade igen. Sedan blev det middag på restaurang som avslutning innan de begav sig mot Saxemaravärlden igen. Kitty och jag slog oss ner i soffan med hela hundgänget och tittade på C.S.I-Miami Bra dag, bra kväll, allt bra helt enkelt :)


Blomman vilade igår. Fanns liksom inte riktigt någon tid till att rida. Och han behöver ju vila ibland också ;) Idag red vi ner till stranden. Efter den 15:e september får man lov att rida där. Haha, känns ju som att vara i himlen typ! Helballt, är ju lite andra stränder mot de vi har hemma om man säger så! En fin dag ska vi åka ner och ta massa underbara bilder där, men idag provade vi ju på hur det kändes att rida där iallafall. Blomman tyckte det var lite läskigt med allt vitt skum och de stora dånande vågorna. Men även att han är lite skrajsen så är han ändå närvarande och stannar "hos mig". Han är bra duktig ponnyprinsen. Det är ju dock tungt för honom att gå i sanden, så vi red inte där så länge, men mysigt var det stund vi var där! :D


Väntar med spänning på besked om lägenheten jag kikade på i fredags också, ååååh, jag hoppas verkligen att den som kollat innan mig inte vill ha den! Håll tummarna för mig!


   



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards