Evves place

Alla inlägg den 20 april 2012

Av Evelina - 20 april 2012 14:59

Det regnar, blää! Jag hade inte beställt regn till min inplanerade uteritt, jag hade beställt sol, om det var slut så åtminstone uppehåll! Men nädå, då skickar man regn istället! Suck på vädret! Nån som vet vilken adress man retunerar det till?


Jag bestämde mig trots allt för att jag nog inte skulle dö av en uteritt ändå, även om jag säkerligen skulle bli blöt. Så hämtade in ponnyhästen och klädde på honom. Det slutade NÄSTAN regna medan vi borstade, men bara nästan! Vi hann iväg och kom lagom långt in i skogen innan det började regna mer igen. Jag som tyckte det verkade så uppklarnande och bra, jo, eller hur ;P Hur som helst så blev det ändå en ganska så bra runda. Vi fick hoppa över ett dike, som enligt Blomman först tedde sig som världens avgrund ungefär. Men jag övertalade honom om att det såg värre ut än det var. Så han blundade och hoppade. Duktig ponny! Haha, även att det var världens mupphopp och han hoppade mer uppåt än framåt. Jag är glad att han iallafall sköt tillräckligt mycket framåt för att ta oss över diket och inte landa oss mitt i ;)


Nu blir det några dagars vila för honom medan jag är iväg. Det blir nog rätt lagom. Han kan gott gå och skrota i hagen och fundera lite över högerbogen. På tisdag när han funderat klart kommer den nog sitta som en smäck på spåret!


Snart dags för att spendera eftermiddagen med att ta betalt på jobbet. Sedan blir det hem och packa inför helgen, KUL ska det bli!


Dessutom spännande att få kolla in lite fina cobbar :)

Det är detta stuteriet vi ska besöka: http://www.rosenhillstuteri.se/


Har spenderat en stund med att "städa" i mina bildmappar. Jeeeses vad bilder det finns där! Har kommit en bit, men det är lång väg kvar innan det är färdigt. Det kommer dock bli riktigt bra när det är klart. Ordning och reda, det gillar vi!


 




Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards