Evves place

Alla inlägg den 10 april 2012

Av Evelina - 10 april 2012 22:10

Slut för idag!


Haft en jättehärlig kväll i stallet. Det är verkligen så himla skönt att bara få komma dit och koppla av på kvällen. Snacka lite skit och umgås med hästen. Idag blev det varken ridning eller promenad, bara massa fix och packning inför imorgon. Dagen är ju lite granna tajt om man säger så..... Slutar 13, måste ha lastat och vara på väg 14, ska börja rida 17. Äh, det löser sig! Har ju redan packat och fixat klart det och borstat Blomman noga. Så det är förhoppningsvis bara att dra av han lite imorgon och koppla, lasta och köra. Med bra förberedelser så löser sig det mesta :) Bästa Linn följer med oss :D


Har fått sommarskor på bilen idag också. Skööööönt att slippa dubbljudet och få på finfälgarna igen. Den gör sig inte riktigt med plåtfälgar :P Även trailern är fixad, och till och med vårtvättad. Den va rätt äcklig efter all körning på vintersaltade vägar. Drömmer lite om en ny ibland, men inser för en gångs skull att den här nog faktiskt räcker rätt bra för det jag använder den till. Visst, den är inte sprillans ny, och lite småfix finns det ju, men de finns och om inte annat blir de ju efter hand även om man byter. Då känns det inte riktigt som om det blir försvarbart att byta. Särskilt inte när man inte skiter pengar.


Nehe, dags att gå och lägga sig tror jag allt! Bäst att se till att vara pigg imon, det blir en rätt lång dag, lång, men mest troligt TOPPEN! :D


Fina du

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards