Evves place

Alla inlägg den 17 april 2012

Av Evelina - 17 april 2012 22:16

Två långa jobbdagar till ända, grymt skönt! 2 veckor tills de dyker upp näst ;P


Blomman vilade igår och idag blev det lite longering. På slutet var han kanonfin. Mycket fokus på taktmässig, balanserad trav och så lite galopp. Galoppen är helhäftig, den har verkligen gjort en enorm utveckling sedan vår start för 2 år sedan.


Imorgon ska vi prova det nya bettet jag var och hämtade igår. Ett Sprenger Dynamic RS. Vi får väl se vad herrn tycker om det. Pachá diggade det, Patrik och Fiffi sa "Eh NEJ tack!". Sålde ju mitt när jag precis köpt Blomson för det var för stort. Men nu har han ju växt till sig om nosen så nu funkar det nog igen. Spännande spännande!


Ska till k-hamn på kvällen, kanske, om jag har tur, att jag kränger en sadel. Den som lever får se ;)


Till helgen drar jag till stora staden Stockholm och den lille Gule och hans familj. Ska bli jättekul att få träffa de igen. På söndagen blir det dessutom besök på ett Welsh Cobstuteri, spännande! Kameran hänger med och vi håller tummarna för vackert väder. Om man ber snällt om vackert väder, blir det förhoppningsvis iallafall ok väder ;P


Nu bedtime!


Patrik sist jag var uppe och hälsade på honom.

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards