Evves place

Alla inlägg den 28 augusti 2012

Av Evelina - 28 augusti 2012 20:58

Igår var vi som sagt på kvällspromenad på "hundstranden". Jättemysigt att gå där i solnedgången med alla glada hundarna som också njöt i fulla drag. Fiffi var som vanligt lite blyg för vattnet, men med lite övertalning så vadade hon lite, och med bärhjälp ut så simmade hon lite också ;) Vill jag inte så tvinga mig, eller hur var det man brukar säg? =P På slutet tyckte hon nog nästan det var ok, hon fick ju faktiskt godis i vattnet!


 

 


Idag inledde vi med en tur till Arken Zoo i flygstaden. Fiffi ville ha en Hurttaoverall. Men det hade de inte, så hon fick ett retrivverkoppel för koppelfria promenader och en spanielskål, en rååååsa <3


Eftersom de inte hade Hurttaoverall som egentligen var anledningen att vi ens skulle åka dit, så fick vi åka till Grizzly istället. Där hade de overaller, men inte i Fiffis storlek. Suck! Fanns regntäcke och overaller med för korta ben, men känns lite meningslöst liksom. Det är juframförallt om ben och tassar hon samlar smuts och vatten.


Hööks låg i samma butiksområde så vi tog en tur inom där när vi ändå var igång. Shoppingturen hade ju inte gått sådär lysande såhär långt. Blommans dressyrsadel behövde ett sadelskydd. De hade också overaller, till 1/4 av priset för en hurtta. Kanske blir det en sådan istället....... De hade mat också, Mustang foder. De skulle sluta med foder, så det var 50% rabatt. Galet billigt!! Och Blomman som ser lite tanig ut behöver ju en skaplig mängd kraft varje dag för att hålla vikten. Det fanns 7 säckar kvar, funderade en stund på hur många jag skulle ha. Men kom fram till att det var verkligen GALET billigt, så jag tog alla    514 kr slutade kalaset på, och då bjöd vi ändå syster på en dummy för 12,50 ;)


 


Blomman fick skutta över några upphöjda bommar. Det gick sådär, jag var inte så övertaggad, och då är han inte det heller. Han är fortfarande lite spänd och inte riktigt hemmastadd, så om jag då har havlt fokus på vad vi gör, så ja, då gör han detsamma ;P


Imorn ska jag hämta jobbkläder och få stämpelkort och lite det och lite så på Maxi, för på torsdag och fredag ska jag jobba :) Sedan drar vi till Ullared. Vi behöver klädrullar och sadelskydd. För det glömde jag på Hööks när Kitty informerat om att det var billigt foder, det var det här med fokus.... =P Jaja, det blir nog bra! Det var för övrigt hur trevlig personal som helst på Hööks, kommer lätt bege mig dit fler gånger :D



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards