Evves place

Alla inlägg den 24 augusti 2012

Av Evelina - 24 augusti 2012 12:33

4,5 timmes jobb kvar


sedan helgledigt och flytt. Galet, ja, bara förnamnet! Nervös? Börjar inse att tiden snart är inne! Förväntansfull? OM!! Det blir ett helt nytt liv! Jag öppnar en dörr och hoppas det finns ett rum fullt av överraskningar därinne!


Promenixat och druckit kaffe med Linn nu på förmiddagen. Kommer sakna henne, massa. Även att vi knappt umgås. För det finns nog inga som har osynkade scheman som vi 2! Är jag ledig jobbar hon och är hon ledig jobbar jag, ALLTID! Men idag lyckades vi minsann hitta en stund när det var ledigt på båda håll.


Har tvättat, tvättat och tvättat lite till. Skönt om Blommans gardrob är hyffsat ren när han kommer fram. Haha, som vanligt mest bekymrad över hästen ;) Min gardrob tvättas också, men den har prio 2 =P


Annars är det mesta ordnat. Bilen har vart på fixning, AC;n hade sagt upp sig. Är man van att köra med AC håller man seriöst på att DÖ om man den lägger ner. Sitta och svettas som en gris i bilen är inte riktigt min grej. Så nu är det ordnat, dyrt var det, men vad gör man inte för att överleva ;) Hästtransporten är nybesiktigad, 4 nya hjul blev det för att få igenom den, men nu är den som ny! Blomman åker numer som den kung han är. Då gick såklart låset till skötardörren sönder, men det har vi fixat också. Så nu borde det klara sig ett tag tycker man ju.


Imorn ska allt packas in i bil och släp så det är klart till söndag, och sedan bär det av minsann. Eller, nästan, det är Kräftskiva på lördagkvällen först. Årlig tradition som inte får missas!


Kungen!

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards