Evves place

Alla inlägg den 27 augusti 2012

Av Evelina - 27 augusti 2012 17:11

har börjat idag!


Inledde kl 9 med "upprop" på HH (halmstads högskola). Nervositeten var som bortblåst, det återstog bara ett lite pirr i magen. Konstigt, trodde jag skulle vakna "döende" imorse, men det är ju skönt när man kan överraska sig själv ibland ;) Vår lärare kommer nog passa mig kalas, rak och ärlig, inga silkespapper och sammetskuddar här inte. Samtidigt som han är kul och rolig att lyssna på när han pratar. Det bådar gott!


Det var dock inte slut 10, det höll på till 12, så min "anställningsintervju" fick bli lite senarelagd. Egentligen var det inga konstigheter, de skulle mest bara titta på mig =P De tyckte det såg bra ut, så nu är extrajobbet klappat och klart också. Feels gooood! Alltså återstår bara boende, att det ska vara så förbaskat svårt, men den som väntar på något gott väntar alltid för länge! Änsålänge går det toppen att bo hos syster. Inte en endaste liten dispyt har det vart! Bara trevligt ;) Duktiga vi är!


Voffvoff och jag sov inatt, Fiffi och Tindra hade race och tuggade ben. Suck på dem! Inatt blir det buren för Fiffi, på nätterna sover man, så är det bara!


Blomman hade sovit gott inatt. Han ser dock lite tanig och uppdragen ut nu. Men det tar sig nog igen när han kommit till ro lite grann. Red lite i paddocken. Han var pigg, men KALASFIN! Åh, känslan från kursen sitter i och vi jobbar, tillsammans! Längtar redan till vi ska hem på nästa :D:D


Nu ska vi snart packa in oss i bilen och dra till stranden för hundpromenad med vårt hunddagis! Tindra kan knappt vänta, och Fiffi undrar om man verkligen MÅSTE bada eller om det går bra att hålla sig till de torrare delarna av stranden ;P Men nej, det är nog faktiskt obligatoriskt med bad, iallafall lite! Vi måste ju prova flytvästen, eller tvångströjjan som Fiffi kallar den ;)


Fina underbara cobbis

             

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards