Evves place

Alla inlägg den 17 augusti 2012

Av Evelina - 17 augusti 2012 08:47

Fredag idag = LEDIG = GILLAS MASSA!!


Ser fram emot en bra dag, ska mest troligt köpa en sadel. En Wellington Greenline <3 Samma storlek och bomvidd som Pacha hade. Saknat den sadeln något alldeles grymt, finns nästan ingen underbarare, knappt ens Omnin ;P Så min förhoppning är att vi ska hämta den på väg till kursen ikväll, så att vi kan ha den på ridpasset sedan! Haha, lika bra att börja hålla tummarna redan nu för att den fungerar på honom =P


Har fortfarande inte hittat boplats i Halmstad. Jag har hittat boxplats till min "vilda, farliga hingst", troligtvis ett jobb, men ingen bostad. De flesta brukar nog börja i andra änden..... Men varför göra som alla andra näår jag aldrig gör det annars!


Bara 6 arbetsdagar kvar på jobbet nu, känns helt halvgalet!! Har återigen en period när jag har lite svårt att få in att jag faktiskt flyttar ifrån denna staden om bara 1 ynklig liten vecka...... Kommer sakna många, men det är ju inte världens ände, man kan ju faktiskt åka hem och hälsa på med jämna mellanrum. När man har råd. Livet som student med egen häst, hund och s80 lär ju inte bli något glidarliv deluxe. Snarare en kamp om överlevnad ;) Men det ska gå, det måste gå!


Var och köpte ny mat till Fiffi häromdagen. Blev Royal Canin Mini. Vuxenfoder för hundar upp till 10 kg, hoppas det ska fungera bra. Hon i affären informerade om att det var smakgaranti om hunden skulle vägra äta, jag informerade om att jag har en spaniel, det är ätgaranti på den, den äter allt ;) Hon garvade lite lätt då!


För övrigt gick Fiffis utställning suveränt, min guldvalp! Skötte sig bättre än bäst, och var verkligen jätteduktig i ringen med tanke på den obefintliga ringträning vi haft. Kommer absolut bli fler gånger. Vilket innebär att jag kommer få lov att ha henne i päls. Så nu letar vi overall för fulla muggar. Fiffi har viskat i mitt öra att hon vill ha Hurtta. Kitty har lärt mig att Hurtta är bra skit, så klart Fiffihunden ska ha Hurtta <3 Hon "råkade" få en Y-sele på hundutställningen också, en svart, från Hurtta såklart. Nu ser hon stentuff ut ;)


Naj, nu är det dags att sluta flumsa runt här! Snabbtur till staden för att hämta ut sadelpengar och sedan till stallet och bada luddponnyn! På återhörande!


   

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards