Evves place

Alla inlägg den 28 juni 2012

Av Evelina - 28 juni 2012 22:19

Det är verkligen långa fulla dagar just nu! Men roliga sådana! Och bara 1,5 vecka till 2 veckors semester=UNDERBART!


Midsommarhelgen blev helt suverän! Fiffi och jag fick massa hjälp och tips av bästa syster, så nu kan vi träna på och bli bäst vi också! Och tränar gör vi! Haha, imorse väckte vi visst resten av huset med klickern vid 6-tiden ;) Tur att jag hade slätat över lite med nykokt kaffe =P


Helgen då i korta drag!


Kitty, Voffvoff och Tindra kom i fredags och vi typ startade med en skogspromenix. Mys med 3 lyckliga hundar, 2 glada systrar och ett stort lokalt regnmoln över hela Saxemara. Men det är väl som man säger, inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Och skulle man råka ha dåliga kläder så är det nog ändå inte hela världen, för mig veterligen har ingen dött av att bli blöt ;P


Sedan blev det filmkväll, godis och massa hundsnack!


På lördagen blev det en tur på byn istället. Kolla en sadel åt en bekant på deras ponny och sedan blev det en vända till havet. Så nu har Fiffi premiärsimmat i viken. Det var sådär populärt, men med lite övning kommer hon nog gilla att bada :) Mer populärt var det när vi kom hem och skulle duscha hundarna ute och hon fick dricka i vattenspruten, knashund!


Sedan var det slut på min ledighet. kl 13 var det dags att börja jobba på söndagen, dötrist. Men sånt är livet! Kitty och vovvarna passade på Fiffi och underhöll henne ordentligt under tiden!


På måndagen åkte de hem igen, och Fiffi spenderade hela dagen med att sova! Trött valp efter lång intensiv helg med promenader, bad, kloklippning, trickträning, vanlig träning och mer än massa lek och bus med nya bästis-BC:n


Hela denna veckan har varit typ galen. Långa jobbedagar och sedan roa Fiffi och klappa på hästen. Blomman har därför av förklarliga skäl vilat sig i form. Men varit mycket nöjd med det! Har kört igång honom lite soft igen nu och han är mer än fin! Vilan var bra, om än oplanerad. Å andra sidan brukar vila aldrig vara fel.....!


Till helgen är det utställning i Sjöbo för Blomson. Linn hänger med, och Fiffi såklart! Kul ska vi ha, det är jag säker på! Vi får nog försöka ta och övningspringa ett varv eller två i paddocken. Vi har ju inte övat på våra visningsfärdigheter sedan kvalitetsboksvisningen förra året. Inte för att han är speciellt avancerad, han vet precis vad som förväntas av honom, han har ju gjort det förr. Tur att någon av oss har det ;)

Eftersom han då kommer bli tvungen att stå inne en natt så måste han ju ha lite hö. Alltså fick jag åka och köpa det idag. 3 balar, 2 fick plats i bagaget, den 3:e fick ligga i baksätet ;P


Här är lite bilder från hundhelgen:

                                           


Och avslutningsvis en liten film :)


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards