Evves place

Alla inlägg den 20 juni 2012

Av Evelina - 20 juni 2012 22:37

Sådär ja, snart midsommar. Och det känns det ju verkligen som, eller inte! För det första så är det ganska kyligt ute, och för det andra så vad hände egentligen, nyss var det ju nyår och vinter??? Vi är ju alldeles snart halvvägs till nyår igen! Jaja, inte mycket man kan göra åt det, det hjälper ju liksom inte att trycka på bromsen när det ändå inte bromsar, det leder bara till panikänsla över att man inte har kontroll. Bättre att njuta av farten och ta vara på stunden :)


Fiffi har börjat bo in sig. Och jag tror hon trivs! Faktiskt jättebra :) Hon är alltid pigg och glad och på språng! Vi promenerar lite här och var, korta turer såklart, både lös och kopplad. Inte för att det egentligen är någon skillnad, hon kan lika gärna vara lös som kopplad och tvärtom, hon går med mig ändå. Duktiga lilla valp!


Vi har varit och hälsat på Blomman också. Första gången vi var där tyckte hon han var lite stor och läskig när han rörde på sig, men det gick över på ungefär 2 minuter. Sedan var han helt plötsligt en kul prick och Fiffi gav han världens lekinviter utanför hagen. Blomman avböjde dock artigt, lika bra det, tror inte riktigt Fiffi var medveten om vad hon bjöd in till. Blommans syn på "leka" är nog inte riktigt på samma nivå som Fiffis ;)


Jag tror verkligen jag hittat den hunden jag ville ha. Hon är så himla glad och lätt och go hela tiden. Alldeles omöjlig att inte älska! Kitty informerade mig idag om att hon ska bli agilityhund, haha, jo, det kunde jag ju räknat ut! Tur vi redan börjat öva på att hoppa upp på stenar ;)


Längtar till fredag när hon och vovvarna kommer! Vem behöver en valpkurs när man har världens bästa hundtränare som syster?! Det här kommer bli toppenbra! :D


Idag skulle vi försöka ta lite nya bilder, men det är lite svårt att få till något bra när motivet helst går 1 m ifrån mig mest hela tiden =P Här kommer dock det som blev!


                                   

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards