Evves place

Alla inlägg den 24 mars 2012

Av Evelina - 24 mars 2012 18:57

Så, då var det kvällen! Har varit en jättehärlig dag, först Börjes och sedan en ridtur.


Känner mig väldigt duktig, köpte inget onödigt alls där uppe! Blev ett nytt svart får att ha under dressyrsadeln, det var i lite tunnare material med kanal under. Dessutom lång yta mellan framluddet och bakluddet. Kanon, avskyr när bakkanten på sadeln ligger på luddkanten. Så det här blev helt perfekt! Dessutom värsta fyndet, 395 kr! Jättenöjd :D Måste förtydliga bara att fåret var väldigt välbehövligt! Det andra fåret jag har är för tjockt och dessutom sitter det under hoppesadeln ;)


Provade den såklart under ridpasset och det blev lika bra som jag hoppats. Blomman verkade mycket nöjd. Han gillar att ha ett mjukt får under sadeln. Blev inte trångt eller något heller, utan bara extra mjukt och skönt. Ridpasset blev också bra, till slut. Har ju tagit det lite lugnt ett tag och nu var det dags att ta tag i det som fastnat lite sedan vi var i full gång senast. Men i det hela taget var han kanonfin och på slutet var han jättemjuk och härlig. När vi kom in i stallet sedan så var han väldigt nöjd. Blev en rejäl borstning för att få bort all svettig päls och lös päls som började trilla. ÄNTLIGEN! Som jag väntat på att han ska börja släppa ifrån sig håren!


Införskaffade B-vitamin idag också såklart, så nu börjar han med det. Hoppas det hjälper pälsen lite på traven så den snart är sig själv igen. Knölarna på sidan är som tur är nästan helt borta. Kanske har han varit för varm under täcket, har svårt att tro det då han varit tunnt täckt, men känns ändå som en möjlig förklaring..... Glad att de är borta iallafall, oavsett vad de uppkom av!


Blev lite hagpics till idag, bara för att han är söt ;) Undrar hur mycket han ser under all luggen egentligen?!

             


Nu ska jag åka och handla! Blää, kanske inte världens mest underhållande en lördagkväll, men ser man det från den ljusa sidan lär jag vara rätt ensam = jäkligt skönt att slippa trängas med massa andra!


Over! And OOOOOOOUT! 

Av Evelina - 24 mars 2012 08:48

Bästa Blomson


 



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards