Evves place

Alla inlägg den 21 juli 2012

Av Evelina - 21 juli 2012 22:24

Somliga festar på lördagar, andra softar i soffan med sig själva eller med sällskap, några jobbar, och jag rider ;)


Jepp, två hästar stog på schemat för kvällen. Egentligen stog de på schemat för DAGEN, men om man råkar sova bort en hel eftermiddag i soffan så får man helt enkelt strukturera om lite!


 


Båda hästarna var duktiga så jag är mycket nöjd med mina bruna grabbar! Måste bara erkänna att jag saknar ihjäl mig efter en mjuk skön dressyrsadel nu! Mina stackars sittben kills my ass! :O Spetsigt så in i vassen, icke skönt någonstans! Att då behöva rida TVÅ pass i hoppsadlar, ajajaj! Jag tycker faktiskt rätt synd om mig själv. Funderar faktiskt helt seriöst på att köpa en sån där rumpvärmare så det blir lite mjukare. För det är ju ett tag (min bakdel skulle säg evighet) tills vi ens är i närheten av någon form av komfort igen. Miss my omni <3


I förmiddags var jag och Fiffi, Mamma och bror med flickvän i k-hamn och kikade på hundtävlingar. Vi mötte massa människor, hundar och lite till hundar. Bra träning för valpis att komma ut och titta på världen och lära sig vilken miljö hon sedan kommer befinna sig i när vi ska tävla om ganska exakt ett år ;) För det kommer vi göra! Jag har verkligen fastnat för det här med hundar och hundträning, det är hur kul som helst!

Fiffi skötte sig toppen, mitt A-barn :)

Däremot så har jag lite svårt för folk som har stora, odrägliga hundar som de knappt kan hålla! Jag förstår inte riktigt att man drar med sig hunden om man inte har koll på den?! Visst att man måste öva och träna, men man kanske skulle satsa på att ha kommit lite längre först!  Så dagens tumme ner till det!


 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards