Evves place

Alla inlägg den 10 februari 2012

Av Evelina - 10 februari 2012 13:21

Blomman har skadat sig :( Mest troligt har han vurpat i hagen, antagligen har han väl lattjat och dragit dit.


Kom i onsdags kväll och skulle hämta honom i hagen. Då var han en bit bort, vilket han inte varit sista tiden när det varit så knöligt och jäkligt. Dessutom gnäggade han när jag ropade på honom, vilket han inte brukar göra om jag bara kommer och ska ta in honom, särskilt inte när de precis innan fått mat. Men den hade han inte ens kommit fram och smakat på. När vi gick mot stallet så bara kändes något "fel", hans skrittakt lät inte riktigt som vanligt och hade en känsla av att han rörde sig skumt. Men tänkte att jag nog bara var nojjig.


Men nä, så var det dessvärre inte :S Han hade rätt ont i alla sina ben och var svullen över både haserna och framknäna. Mest höger has, och där vill han inte gärna trampa igenom när han sätter iden foten utan tar gärna det steget lite på tå. Dessutom var han ganska "off", så han hade nog rätt ont och var nog rejält mörbultad. Usch, tycker så oändligt synd om honom.


Igår var det rätt oförändrat, idag på morgonen tycker jag faktiskt svullnaden gått ner lite och han var mer "sig själv". Lite mer vaken och alert. Känns inte riktigt normalt när han är helt off när det är kallt ute och han inte blivit riden på 3 dagar, så känns jätteskönt att han börjar piggna till lite igen. Det gör mig lite mindre orolig iallafall.


Så just nu har han boxvila. Känns ju inget vidare att släppa ut honom när hagen knappt är framkomlig på grund av alla frusna knölar. Han tycker dock boxvilan är helt ok och protesterar inte ens lite. Bara det säger rätt mycket om läget. Han är inte precis den som brukar finna sig i att bli lämnad inne själv om han är som vanligt.... :(


Älskade luddponny, måtte du krya på dig fort!

   

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards