Evves place

Alla inlägg den 28 januari 2012

Av Evelina - 28 januari 2012 22:09

Idag har vi varit i ridhuset och ridit igen. Vi har haft en liten "ridpaus" kan man säg. Kört mycket markjobb och en del trixande senaste veckan. Men idag kände jag att han faktiskt behövde rastas lite, det är knöligt i hagen och jag önskar att han håller sig på mattan så mycket så möjligt. Jag önskar INTE några skador på grund av att han anser sig behöva skutta runt där bara för att han tycker han har överskottsenergi.


Trots bristen på vettig ridning sedan ett tag tillbaka så var han himla fin idag. Framförallt väldigt avspänd! Nu gäller det ju bara att kunna ta med den avspända känslan och samtidigt kvicka upp bakbenen och få igång ett riktigt bra jobb. Men det ska nog inte vara några problem :)


Var en vända på Börjes också. Känner mig duktig, handlade bara för 179 onödiga kronor. De andra kronorna jag handlade för var hästmat, alltså nödvändiga kronor. De 179 kronorna gick till en lickit-sten med hållare. Han visakde i mitt öra att han ville ha en sådan. Och eftersom min häst tillhör den mer bortskämda skaran hästar så är det klart han ska ha en lickit-sten om han vill ha det ;) Så har hängt upp den i boxen till honom. Hängde den vid gallret så han ska kunna trycka den däremot och få lättare att slicka på den. Det stog i "instruktionerna" att den skulle hänga 1 meter från väggen och i mankhöjd. Rekomenderat dagligt intag var 100-300gr, eh what??? Hur kan det finnas ett rekomenderat dagligt intag på något som bara innehåller glukossirap och dextros?   Tror ju oavsett inte det är någon risk att han äter upp den, han verkade måttligt road när jag visade honom den och försökte få honom att smaka  


 


För övrigt står det just nu 1-0 till mig i kriget om höet i lådan! Moahahahaha!    

Matte är MYCKET nöjd, pålle är mycket MISSNÖJD!!  


         

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards