Evves place

Alla inlägg den 7 januari 2012

Av Evelina - 7 januari 2012 21:54

Ok, haha, jag erkänner; Igårkväll kunde jag inte hålla mig längre, suget efter en tur på den vilande ponnyns rygg blev helt enkelt för stort och jag tog mig en skrittur på kvällen på bästa Blomman.


Och det var så myyyysigt att sitta där och kika på de luddiga spetsade öronen. Alldeles ensamma var vi och helt lugnt och stilla. Och luften var så där kall och glittrande. Lycka <3


För det är det verkligen för mig. Ren och skär lycka att sitta där på ryggen på min fina häst och bara njuta av honom. Jag är så glad att han finns i mitt liv!


Idag har det ju då återigen regnat typ hela dagen igen, suck! Att det aldrig kan ta slut?! Snälla tomten, jag önskar mig torrt och kallt, det är väl inte för mycket begärt? Det är ok om du drar in på snön, men ialllafall torrt och kallt! Jag lovar att vara snäll hela vägen fram till nästa jul om jag får det som en förtidig julklapp!


Imorgon får vi se om jag stjäler till mig en liten tur igen eller om det får bli ytterligare vila. Spelar egentligen kvitta, vi var nog ute i ungefär 20 min igårkväll och det var skritt på långa tyglar och trav en pytteliten bit. Han var för övrigt helnöjd med att få lite aktivering igen istället för att bara vara haghäst ;)


I veckan ska vi igång oavsett, på tisdag var vilan planerad att ta slut. Så då ska vi hålla oss i skogen så mycket så möjligt, och när det är mörkt eller regningt får det bli turer till ridhuset istället. Längtar nästan lite efter att få komma ut på en tävling eller två sen till våren. Vi får väl se hur det blir..... :)


 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards