Evves place

Alla inlägg den 30 mars 2011

Av Evelina - 30 mars 2011 22:25

Sista veckan så har vi varit igång riktigt ordentligt! Fast de flesta passen har faktiskt varit bus i skogen ;) Bus i skogen ska dock inte underskattas för man kan ju faktiskt kombinera lite under rundan. Man kan ju göra ganska mycket längs vägarna faktiskt....


2 ggr har vi varit ute med Helén och "Pappa-Zetos". Blomman tycker ju ibland att världen är lite läskig och då när man ska passera massa skumma saker så är det skönt om Pappa-Zetos finns med och kan visa att det faktiskt inte är så himla farligt ;)


Hehe, blev en liten film när vi skrittade längs vägen ;P


 


Racergalopp blev det också, haha, fullt ös medvetslös var det på den lilla vägen som gick mellan fälten, hästarna tyckte det var urkul, vi tyckte det var urkul :D Vilken underbar lyckokänsla man kan få av att bara rida ut på en helt kravlös tur i skogen och busgaloppera i full fart!


Hehe, vi tog allt en liten avstickare ner till vattnet och plaskade lite också. Eller Zetos plaskade, Blomman nöjde sig med att försöka överleva att bara vara i vattnet ;) Hihi, prinsen gillade nog inte riktigt och bli våt =P


Idag skulle vi tagit ett pass i paddocken. Började med att skritta fram honom den lilla rundan ute och sedan blev det några varv i paddocken. Men han var så himla duktig så jag hade ingen lust att förstöra den fina känslan med att jobba sönder den så la ner dressyrjobbet och red ut med Flippan och Stefan och Kim och Johanna. Riktigt härlig tur hade vi och Blomman bjöd på en lika fin känsla ute som han gjorde i paddocken.


Gud vad jag älskar min ponny! <3

Såhär såg han ut imorse när han sov i boxen!

     

Nu är det minsann bedtime! Är ju en dag imorgon också.... =)

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards