Evves place

Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Evelina - 9 mars 2011 22:26

Grymt dålig uppdatering här måste jag ju säg! Men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;P

Det drar ihop sig, idag är det på datumet bara EN MÅNAD till vi ska till Örebro! Jag, Kitty och mest av allt Blomman. Då är det dags för hingstvisningen. Den hingstvisning som vi laddat inför ända sedan förra sommaren. Shit, jag börjar bli NEEEEERVÖS!!!! ;D För oss blir det nog det största i år, så känns som att det faktiskt är helt ok att få vara lite nervös inför det!


I helgen hade vi lite visningsträning. Mia var ju nere och hjälpte oss =D Gick riktigt bra tycker jag. Fast OMG vad kass kondis jag har! Jag behöver intervallträning så jag får upp flåset lite =P Problemet är bara att min kropp just nu säger jag är trött, jag vill INTE intervallträna, jag vill vila. Haha, dumma kropp, varför kan den inte bara se till att vilja lite mer som jag vill ;P Idag tog jag och Linn en promenad iallafall, hyffsat rask, så kanske blev det lite bättre av det ;P Och blev det inte det så får det väl vara så då, trevligt hade vi oavsett :)


Igår skulle vi hopptränat, men det blev inställt =( Tog en genomkörare i paddocken istället, Bästaste Blomman va fiiiiiiin! Rund och härlig att sitta på. På slutet var han helt jätterörlig och avslappnad. Fick en jättehärlig känsla. Det börjar verkligen lossna för oss. Vi börjar jobba tillsammans och vi börjar lära känna varandra. Min underbara lilla Blomma <3


Idag longerade vi lite i paddocken bara, så han fick röra lite på sig efter gårdagen. Han var jättefin, mjuk och rörlig idag också. Imorgon blir det vila och massage. Det kommer mest troligt vara väldigt uppskattat, det brukar vara det =)


För övrigt så har senaste helgen varit en riktigt topphelg, helt fylld med cobsnack, planer om en Wales-resa, mer cobsnack, mys med Blomman och tja, bara en riktigt underbar helg helt enkelt! Men å andra sidan kan det ju inte bli annat än det när man har en sådan kompis på besök! :D


Såhär fin va prinsen i helgen:

    

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards