Evves place

Alla inlägg den 6 juli 2011

Av Evelina - 6 juli 2011 23:19

Fy på mig! =P


Idag blev det en tur till Börjes direkt efter jobbet. Nya skor är inhandlade, var rea på dom också, gillas skarpt! Sedan lite flugspray och småsaker till Blomman. Inte något kul alls, inte ens ett endaste litet schabrak ;P


På vägen hem så var jag borta och checkade vatten och allmänkoll hos lektionshästarna. Tog typ minst dubbelt så lång tid som beräknat eftersom jag och badkaret inte var RIKTIGT överrens om ifall vattnet jag tappade upp skulle stanna kvar eller rinna ut genom proppen. Så fick släppa ut allt vattnet igen och flytta karet så det stog bättre. Haha, fasiken vilka bekymmer jag hade om det där jäkla karet innan det blev bra ;) Alla hästarna mådde iallafall finfint och gammelponnyn fick sin extrafika. Det är verkligen något visst med gaaaaaamla djur. Precis som gamla människor får de någon slags värdighet och visdom som man bara kan få genom att åldras.


Sist ut ikväll var turen bort till Blomman <3 Han var nöjd och glad i hagen. Igår tog vi en kvällsprommis bland sommarhusen. Helmysigt. Idag blev det dock bara en snabbcheck för att konstatera att han mådde precis lika bra som igår, tur de :)


Imorgon är det först jobb och sedan bär det av till skåneland för att heja fram Voffvoff och bästa syster på agilitytävlingen med hoppklass som de ska va med på :D


Nu - BEDTIME!!!! =P

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards