Evves place

Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Evelina - 13 januari 2011 13:24

Så jag skippade rubriken ;P


Allting står lite still nu. Det är ju bara is och snö överallt. På vägen, på stallplanen, i hagen, i paddocken, överallt helt enkelt! Så vi gör inte så himla mycket. Blomman börjar bli rätt uttråkad. Fullt förståligt faktiskt, med tanke på att hagen är isig och knölig och han inte får någon direkt motion heller. Dessutom toppad på en rätt rejäl foderstat. Tycker lite synd om honom.


Så igår så trotsade vi snön i paddocken och longerade. Höll mig hela tiden på precis samma volt med samma längd på linan så det blev ett lagom upptrampat spår rätt fort. Märktes att han tyckte det var roligt att få jobba och ta i lite ordentligt. Och som han jobbade! Uuuuh, han travade för 11 poäng av 10 möjliga igår! Det är så himla häftigt att se vilken styrka han börjar få i sin kropp, och vilken otrolig skillnad det börjar bli i kroppsmedvetenhet och smidighet.


Har fått papprena från SWF om hingstvisningen nu också. Så har ringt runt och kollat lite olika kliniker och priser för en besiktning. Känns som att det här kan bli ett lite halvdyrt projekt, men förhoppningsvis kommer det vara så värt det =D Oavsett hur det går kommer iallafall jag se det som en riktigt rolig erfarenhet och vare sig domaren gillar min Blomma eller inte, så är han ändå nummer 1 för mig!


Nästa fredag ska han få skor så vi kan börja komma igång och rida igen utan att vara så himla beroende av om det är is på vägen. Är ju dötrist att inte kunna göra nånting med honom....... Eftersom vi båda tycker det är lika tråkigt så blir nog de här en bra lösning. Fyra fina skor med snösulor och brodd, sedan kan det vara hur mycket is och annan skit det vill på vägen, då kan inget stoppa oss ;)


     

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Armanis Mr O´Mally

 

Welsh Cob, hingst, född 2006

e: Armanis Shooting Star ue: Menai Sparkling Midas

 

Min "dressyrponny" och bästa vän, till vardags kallad Blomman. Han är godkänd för avel och har en livstidslicens hos Svenska Welshponny och Cobföreningen.

Fiffihunden

 Fiffi är en Amerikansk Cocker Spaniel med sportfrisyr. Hon hänger med på det mesta och ambitionsnivån ligger på att vi ska ha roligt ihop.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards